Opdrachtgevers

Digna is een fantastische fotografe met oog voor detail, sfeer en schoonheid. Ze heeft ons huis op de “Digna” manier gefotografeerd, gefilmd & ge-droned waardoor deze zeer goed in de markt is gezet. Resoluut en wetend wat werkt op de woningmarkt qua stijl, ging ze te werk zonder te letten op de tijd, zelfs in de avond kwam ze nog extra terug! Geen half werk dus. Na het plaatsen op Funda, kregen we vanuit alle gaten en hoeken te horen hoe fantastische ons huis uitkomt! Een echte Aanrader! Dankbaar…

Jacqueline Benjamins

Al jaren werk ik met Digna ten Napel Fotografie samen. Korte lijnen, afspraak is afspraak en het allerbelangrijkste is dat de foto’s altijd super mooi zijn. Goede compositie, scherpte en belichting! Een aanrader om Digna je foto’s te laten maken

Sander Boomgaardt

Fantastische samenwerking gehad met Digna voor het maken van een fotoshoot voor mijn nieuwe website. Zeer creatief en gepassioneerd, weet waar ze over praat met haar schat aan ervaring. Wanneer ik twijfelde wist Digna mij precies te vertellen dat dit niet nodig was. Denkt heel goed mee en maakt de juiste foto keuzes voor jouw bedrijf. En als dit dan ook nog door je cliënten bevestigd wordt dan is dit voor haar een kroon op haar werk. Voor mij de beste keuze voor mijn website die eind maart live gaat. Wat een topper.

Moncy Klein

Digna ten Napel heeft fantastisch mooie (360°) foto’s, een video en 3D Matterport gemaakt om onze woning en perceel te kunnen gaan verkopen. Een perfecte complete visuele presentatie; professionaliteit ten top in voorbereiding, afhandeling en resultaat! Een aanrader voor een ieder die hier naar op zoek is!!

Edmar Böhm

Digna is een professionele fotograaf die goed luisterde naar mijn wensen en hierna er ook nog iets mee deed. Prettig om mee samen te werken en zeker een aanrader als je een opdracht hebt. Zowel zakelijk vanuit vastgoed als vanuit bijvoorbeeld een foto ten behoeve van een organogram of een foto op LinkedIn. Wat mij verder is bijgebleven is dat steeds afspraak ook echt afspraak was bij Digna. Een beoordeling van iemand uit het noorden zoals ik is 3 of 4sterren al héél goed maar voor Digna 5 sterren!

Bert Wijnolds

Met dank aan Digna heb ik nu goede foto’s die ik zakelijk kan gebruiken. Gefotografeerd worden zal nooit mijn hobby worden, maar Digna maakte de hele ervaring een stuk prettiger. Een absolute aanrader!

Renske Ensing

Professioneel, vakbekwaam en deskundig! Ik heb Digna al meerdere malen voor verschillende opdrachten gevraagd. Een kameleon in haar vak! Heb je cameravrees, geen probleem, Digna stelt je gelijk op je gemak en doet je de hele camera vergeten met als resultaat fantastische foto’s. Maar ook het contact vooraf en achteraf is altijd erg fijn. Kortom een enorme aanrader!

Lianne de haan

Digna heeft ons geholpen met de 2D en 3D foto’s van ons huis. Ze is een meester in haar vak. Niet alleen haar foto’s zijn geweldig, ze dacht ook eens kritisch mee met onze plannen en neemt geen blad voor de mond. Met als resultaat de beste foto’s en compositie. En dat voor een zeer schappelijke prijs.

Jasper Dijkstra

Scherp, snel, kritisch, kundig & fantastische foto’s!

Inge Meerman

Zelf je huis verkopen en op zoek naar een goede fotograaf: Digna ten Napel, een aanrader.

Thom Bolhuis
UMCG
Rabobank
Boomgaardt
Woonpit
Helder
Treatwell
Zorggroep Drenthe
Siemens Healthineers
Openbaar Ministerie Noord Nederland
De Volksbank
Rijksuniversiteit Groningen
Isala
Hanze Hogeschool Groningen
Veldboom Vastgoed
Studio 13
Makelaardij Zuidlaren
Boudoir
Lamberink
Xior
Merck
Triodos
Holland Steen
DC Wonen
Pure Beautycare
Puur Beauty
Boekema
Federatie medisch specialisten
NHG
Dental Hospital Noord
Velux
PPG
Inofec
Hooykaas
Kuiper
SNS Bank
Divosa
Montemedia
Fortelle
Get there
Blue-Mountain
Van Straaten
NVVB
NTVD
Gallerie Noord
Arjan Helmantel
Woonsubliem
Schouten & van der Giezen
Présence Imaging
De Molenaar Vastgoed