Salons, Spa’s en Kapsalons

Goede foto’s van je salon en behandeling helpen om je bedrijf te promoten en je klanten te laten zien hoe professioneel je bent. Ze geven een goed beeld van wat je te bieden hebt en je kunt je hiermee onderscheiden van andere salons. 

DIgna ten napel
DIgna ten napel

Salons & Spa’s

Heb je een salon, spa of kapsalon? Dan is het belangrijk om goede foto’s te hebben om je bedrijf te promoten. Met professionele foto’s kun je je bedrijf op een manier presenteren die je klanten aantrekt en je bedrijf een professionele uitstraling geeft.

Samen bepalen we welke uitstraling je wilt overbrengen.

Behandeling

Met goede foto’s van je behandelingen kun je je klanten laten zien hoe je werkt en wat de uitstraling van je salon is. Met behandelfoto’s kun je je potentiële klanten al een goede indruk geven van wat ze bij jou in de salon kunnen verwachten. 

Producten

Maak de fotoreportage af met foto’s van de producten die je gebruikt en verkoopt. Door de producten op een mooie, tijdloze manier te fotograferen, kun je in de sfeer van jou salon je producten een unieke uitstraling meegeven.

Werkgebied

Vanuit mijn standplaats Groningen werk ik vooral in het noorden van Nederland inclusief de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Neem contact op als je benieuwd bent of ik ook bij jou kan langskomen.