Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie bestaat uit een combinatie van portretten, interieurfotografie, productfotografie en reportagefotografie. De foto’s kunnen gebruikt worden voor je website, social media, brochures, folders, jaarverslagen, etc.

DIgna ten napel
DIgna ten napel

Website & Marketing

Het is belangrijk om goede foto’s te hebben voor je website en marketing uitingen. Foto’s kunnen een verhaal vertellen, een sfeer creëren en een gevoel van vertrouwen bij je klanten opwekken. Met professionele fotografie kun je je website of social media-pagina een unieke uitstraling geven. Dat kan eenmalig maar we kunnen bijvoorbeeld ook periodiek foto’s maken voor Instagram, LinkedIn of andere platforms. 

Samen bepalen we welke uitstraling en sfeer het beste bij jouw bedrijf past.

Eventfotografie

Ik help je graag met het vastleggen van blijvende herinnering van speciale gebeurtenissen. Denk hierbij aan een bedrijfsopening, een seminar, congres, bedrijfsfeest, een prijsuitreiking of een ander evenement.  Door gebruik te maken van professionele fotoapperatuur kan ik foto’s vaak zonder kunstlicht maken wat voor het meest natuurlijk resultaat zorgt.

Interieur

Of het nu gaat om een woning, kantoor, restaurant of winkel, een goede interieurfoto kan de sfeer en stijl van een ruimte laten zien. Met interieurfotografie kunnen we de kleuren, texturen en details van een ruimte in beeld brengen. Het is een mooie manier om je bedrijf te laten zien aan je potentiële klanten.

Mocht je een stap verder willen gaan dan kan ik ook een video, 360 graden foto’s of een 3D visualisatie van je bedrijf maken zodat je klanten een virtuele rondleiding kunt geven.

Personal Branding

Samen met jou richt ik me op het creëren van professionele foto’s voor personal branding, essentieel voor iedereen die zijn persoonlijke merk wil versterken en zich wil onderscheiden. Door jouw unieke persoonlijkheid en professionele kwaliteiten in beeld te brengen, help ik je een krachtig en authentiek beeld van jezelf te presenteren. Dit is niet alleen waardevol voor je online aanwezigheid, maar versterkt ook je connectie met je doelgroep en potentiële werkgevers of klanten. Een sterke personal brand is je sleutel tot succes.

Werkgebied

Vanuit mijn standplaats Groningen werk ik vooral in het noorden van Nederland inclusief de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Neem contact op als je benieuwd bent of ik ook bij jou kan langskomen.